Jetro Willems transfervrij na vertrek bij Eintracht Franfurt

Jetro Willems is een vrije speler. Hij heeft geen nieuwe verbintenis getekend bij Eintracht Frankfurt en dat is een bewuste keuze geweest van de linksback.

Op zijn Instagram-pagina schrijft Willems dat het ‘een moeilijke beslissing’ was om Eintracht te verlaten. ‘Dat komt ook doordat de club mij in januari een contractaanbieding heeft gedaan. Die heb ik vanwege verschillende factoren en omstandigheden alleen niet heb geaccepteerd.’

‘Eén van de belangrijkste redenen daarvoor, is dat ik het gevoel heb dat ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging’, verklaart Willems. In de rest van het bericht bedankt de 22-voudig Oranje-international zijn teamgenoten, de medische staf en de fans van Frankfurt voor zijn tijd bij de club.

Eerder op de maandag maakte Frankfurt het nieuws bekend dat Willems transfervrij vertrekt. De verdediger kwam dit seizoen geen enkel duel in actie. In het eerste deel van de voetbaljaargang was Willems nog niet helemaal fit na een zware kruisbandblessure en toen hij wel weer kon spelen, deed trainer Adi Hütter geen beroep op hem. Willems zat wel bij redelijk wat wedstrijden op de bank.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.