PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen neemt contract op met Georginio Wijnaldum’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

De Duitse grootmacht Bayern Munchen hoopt zich deze zomer te kunnen versterken met de transfervrije Georginio Wijnaldum. Volgens het medium Sky Deutschland zouden ze contact met hem hebben opgenomen.

Het nieuws wordt bevestigd door Florian Plettenberg, een journalist van Sport1 die eerder ook al melding maakte van de interesse van Bayern München. Wijnaldum is een interessante optie voor de kampioen van Duitsland, daar hij gratis is op te pikken bij Liverpool. Eerder werd de oud-speler van Feyenoord en PSV al gelinkt aan onder meer FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Bayern neemt deze zomer afscheid van Javi Martínez, terwijl ook Corentin Tolisso mag uitkijken naar een nieuwe club. De kampioen van de Bundesliga is derhalve op zoek naar nieuwe middenvelders. Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach) en Eduardo Camavinga (Stade Rennes) zijn naar verluidt ook in beeld bij de Zuid-Duitse club, maar zij zijn duurdere opties dan Wijnaldum.

Wijnaldum speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. In totaal trok hij 236 het shirt van The Reds aan. Met Liverpool won hij vier prijzen: de Champions League (2019), de Europese Super Cup (2019), het WK voor clubteams (2019) en de Engelse titel (2020).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.