PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transfer Memphis Depay naar Barcelona nagenoeg rond’

Memphis Depay lijkt na de zomer uit te komen voor FC Barcelona. Volgens journalist Matteo Moretto is de transfer nagenoeg zo goed als rond.

Volgens Moretto zijn Barcelona en Memphis het nagenoeg eens over een dienstverband voor de komende jaren. De Oranje-international wil dolgraag in Camp Nou schitteren en wil er alles aan doen om de deal zo snel mogelijk rond te krijgen. Zijn huidige verbintenis bij Olympique Lyon loopt deze zomer af en dus hoeft de nummer drie van Spanje geen transfersom te betalen.

Memphis was vorig jaar zomer al dé droomaankoop van Ronald Koeman, maar om financiële redenen ketste dat af. Nu is er dus alsnog een deal in de maak. Overigens is het nog onduidelijk of de Nederlandse trainer zelf aanblijft gezien de toenemende druk op zijn persoontje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.