Memphis Depay: ‘Barcelona heeft interesse, maar zijn niet de enige’

Memphis Depay zal deze zomer transfervrij gaan vertrekken bij Lyon. Mogelijk speelt hij na de zomer voor FC Barcelona, maar er zijn meer clubs in hem geinteresseerd.

Memphis wordt al langer in verband gebracht met Barcelona, waar volgens Fabrizio Romano een contract tot 2023 of 2024 voor hem klaar zal liggen. Ook Sergio Agüero vertrekt mogelijk naar Camp Nou. Uitgerekend nu Memphis transfervrij is, heeft hij ervoor gekozen om zonder zaakwaarnemer verder te gaan. “Ik ben transfervrij, dus de onderhandelingen zouden niet zo moeilijk hoeven te zijn. Mijn moeder zou het nog kunnen”, zegt hij volgens VI tegen het Franse medium. “Barcelona is geïnteresseerd. Dat klopt. Maar er zijn meer clubs in de race. Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Ik heb nog wat tijd nodig voor ik mijn nieuwe club kies.”

Met Lyon speelt Memphis zondag tegen OGC Nice. Dat wordt de laatste wedstrijd in het shirt van de Franse club. “Het voelt vreemd dat het mijn laatste wedstrijd zal zijn hier”, zegt Memphis. “Bij Manchester United verloor ik mijn plezier en mijn voetbal. Hier heb ik het teruggevonden. Hier ben ik een man geworden. Hier was mijn thuis”, zegt de international. “Ik heb nul spijt van mijn overstap naar Lyon. Ik denk erover nog een tatoeage voor Lyon toe te voegen, een herinnering met een datum.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.