PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV haalt met Andre Ramalho een geweldige speler in huis’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV is momenteel bezig met het binnenhalen van Andre Ramalho en mocht dit lukken dat slaan de Eindhovenaren volgens Ricardo Moniz een geweldige slag.

Het Algemeen Dagblad schrijft allereerst: “De kans dat André Ramalho Silva (29) volgend seizoen bij PSV voetbalt, is levensgroot. De Eindhovenaren maken al geruime tijd werk van het aantrekken van de Braziliaan, die bij zijn huidige club Red Bull Salzburg een gelouterde kracht in de defensie is. Ramalho wil graag naar PSV, waar hij zijn voormalige trainer Roger Schmidt zal treffen. Want ook de clubs zullen er wel uit gaan komen, gezien het feit dat het contract van de routinier volgend jaar afloopt.”

Als hoofd opleidingen zag Moniz Ramalho naar Oostenrijk komen: “Hij past perfect in de filosofie van Roger Schmidt en kan heel hoog op het veld spelen. Als de rechtsback weg is, heeft hij bovendien het vermogen om bij balverlies de ruimtes heel goed te bespelen. Hij is niet supersnel, maar wel een intelligente en fysiek sterke kerel. Tactisch en positioneel goed ook. Als Schmidt op dezelfde manier wil pressen zoals hij in Salzburg heeft gedaan, moeten verdedigers tegen de middenlijn aan kunnen staan. Dat kunstje beheerst hij.”

Er lopen écht geen koekenbakkers rond in de Oostenrijkse competitie: “Verkijk je om te beginnen niet op het niveau in Oostenrijk. Ik geloof dat ze bij AZ, PSV en Feyenoord inmiddels wel weten wat LASK Linz en Wolfsberger kunnen”, wijst hij naar de verliespartijen van de Nederlandse topclubs in de Europa League. “Maak je borst maar nat”, sluit Moniz af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.