PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat snel om de tafel met Marco van Ginkel

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV gaat snel in gesprek met Marco van Ginkel. De middenvelder is namelijk transfervrij nu zijn contract bij Chelsea is afgelopen. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad schrijft: “PSV en Marco van Ginkel gaan op korte termijn met elkaar in gesprek. De 28-jarige middenvelder is deze zomer transfervrij omdat zijn contract bij Chelsea niet is verlengd, waardoor de Eindhovenaren hem gratis zouden kunnen oppikken.”

Na de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht van zondagmiddag in de Galgenwaard onthulde Van Ginkel al dat hij weg zou gaan bij de Blues, omdat die de optie in zijn contract niet zouden lichten. Hij meldde toen dat hij nog geen aanbieding had gehad van PSV.

VI: “Nu is duidelijk dat PSV en Van Ginkel ook daadwerkelijk met elkaar om tafel gaan. En dat zal bij trainer Roger Schmidt als muziek in de oren klinken. De Duitser liet al meermaals weten zeer onder de indruk te zijn van Van Ginkel, en dan met name zijn professionaliteit en het voorbeeld dat hij is voor de jongere spelers in de selectie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.