PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben in Groningen-basis bij start play-offs’

Vanavond speelt FC Groningen in de Play-Offs tegen FC Utrecht en het ziet ernaar uit dat Arjen Robben in de basis zal gaan beginnen. ESPN bericht: “Robben liet de wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-0 verlies) schieten om zich te richten op de play-offs.

Aangezien de halve finale van play-offs wordt gespeeld over één duel, zou het eventueel het laatste kunststukje van de 37-jarige linkspoot kunnen zijn. Eerder heeft de 96-voudig international aangegeven dat hij na de play-offs gaat nadenken over zijn toekomst.”

Volgens Voetbal International begint Robben in de basis, mocht hij geen fysieke terugslag krijgen. Achter de naam van linksback Gabriel Gudmundsson staat nog een vraagteken. De geblesseerden Wessel Dammers en Sam Schreck zijn er sowieso niet bij tegen de Domstedelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.