PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zich versterken met 29-jarige André Ramalho’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil zich komende zomer gaan versterken met de 29-jarige verdediger André Ramalho. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij is een oude bekende van trainer Roger Schmidt.

Technisch directeur John de Jong zou enkele miljoenen moeten overmaken aan de Oostenrijkers om Ramalho te strikken. Als belofte kwam hij in eigen land al in het Red Bull-concern terecht, toen Red Bull Brasil hem overnam van Palmeiras. Tien jaar geleden maakte hij de overstap naar Europa, waar de fysiek sterke verdediger gestald werd bij satellietclub FC Liefering. Vervolgens werd de stap naar de hoofdmacht van RB Salzburg gezet en kwam hij in de ploeg van Schmidt.

De coach was zeer te spreken over Ramalho en nam hem mee naar Bayer Leverkusen. Een groot succes werd dat niet: hij kwam weinig aan de bak bij Die Werkself, en na een huurperiode bij FSV Mains keert de Braziliaan in de winter van 2018 terug in Oostenrijk, waarmee hij zes keer kampioen werd. Bij PSV ziet Schmidt hem als de ideale verdediger, die gewend is met ruimte in de rug te spelen vanwege het aanvallende voetbal wat men nastreeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.