PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel nieuwe trainer van VFL Wolfsburg’

Mark van Bommel lijkt na 1,5 jaar weer een nieuwe baan te pakken te hebben. Hij is namelijk onderweg naar VFL Wolfsburg om daar de nieuwe hoofdtrainer te worden. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het medium bericht: “Als Mark van Bommel de nieuwe trainer van de Duitse nummer vier VfL Wolfsburg wordt, waar het steeds meer naar uit begint te zien, dan neemt hij Kevin Hofland mee als assistent. De voormalig trainer van PSV ligt nog altijd op koers om snel aan de slag te gaan bij de Volkswagen-club uit de Bundesliga, die volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League uitkomt.”

Daar voegt het ED aan toe: “De gesprekken tussen Van Bommel en Wolfsburg, dat met Oliver Glasner lijkt te willen breken, zijn in een vergevorderd stadium. Van Bommel en Hofland kennen elkaar vanuit hun periodes bij Fortuna Sittard en PSV als speler en werkten ook al samen in de jeugdopleiding van PSV.”

Van Bommel werd in december 2019 ontslagen door PSV en was sindsdien niet meer actief als trainer. Hofland werd begin dit seizoen ontslagen bij Fortuna, dat nadien een sterk seizoen beleefde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.