PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeroen Zoet brengt PSV een leuke meevaller

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Jeroen Zoet heeft zich met zijn Italiaanse club Spezia weten te handhaven in de Serie A. En daardoor kan PSV een leuke bonus tegemoet zien. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het zou gaan om een bonus van ‘enkele tonnen’. Zoet was jarenlang de nummer één, maar verloor vorig seizoen zijn basisplaats aan Lars Unnerstall, die op zijn beurt Yvon Mvogo de concurrentiestrijd zag winnen dit seizoen. Na een uitleenperiode bij FC Utrecht koos Zoet in de zomer van 2020 voor Spezia als nieuwe werkgever.

Zoet is ook bij Spezia geen zekerheidje geworden. Hij begon als nummer één, maar verloor zijn basisplaats door een blessure en kwam daardoor niet verder dan zeven wedstrijden. Door zijn bijdrage aan de vijftiende plaats en de bijbehorende handhaving mag PSV nu dus wel een financiële plus noteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.