‘Yvon Mvogo waarschijnlijk volgend seizoen ook bij PSV’

De kans wordt steeds groter dat doelman Yvon Mvogo ook volgend seizoen onder de lat zal staan bij PSV. Leipzig heeft een optie om hem vervroegd terug te halen maar de kans dat dit gebeurt wordt steeds kleiner.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondagmiddag. Péter Gulácsi, de eerste keeper van Leipzig, is komend seizoen ook nog speler van Die Roten Bullen. Dat maakt het minder waarschijnlijk dat de Duitsers Mvogo voortijdig terug zullen halen. PSV heeft ook de optie om Mvogo komende zomer terug te sturen naar Duistland. De nummer twee van de Eredivisie zal dat echter niet doen.

Als Mvogo komende zomer bij PSV blijft, dan zal hij met Joël Drommel de concurrentiestrijd onder de lat aan moeten gaan. Drommel komt komende zomer over van FC Twente, dat naar verluidt 3,5 miljoen euro voor de goalie ontvangt.

Mvogo was dit seizoen in de Eredivisie de eerste keus onder de lat bij PSV. In de KNVB Beker-wedstrijden moest hij zijn plekje in het doel wel afstaan aan Lars Unnerstall, die komende zomer juist naar Twente vertrekt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.