PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV kan Marco van Ginkel transfervrij oppikken van Chelsea

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Marco van Ginkel is door clubs deze zomer transfervrij op te pikken. Na afloop van de remise in de Galgenwaard bevestigde Van Ginkel dat Chelsea de optie voor een verlenging van één jaar niet heeft gelicht, waardoor PSV hem gratis en voor niets vast kan gaan leggen. “Of de post moet nog onderweg zijn, maar ik heb niets gehoord.”

De oud-Vitessenaar erkende verder zelf op ESPN dat hij open staat voor een nieuw dienstverband in Eindhoven, waar hij zich ‘altijd goed en erg gewaardeerd heeft gevoeld’. Mogelijk staat Van Ginkel volgend jaar naast maatje Davy Pröpper, die ook de interesse van PSV geniet, op de as.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.