PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord mengt zich in de strijd om Davy Propper’

Feyenoord heeft zich samen met PSV gemengd in de strijd om middenvelder Davy Propper. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het ED schrijft: “PSV is al geruime tijd bezig om Pröpper voor de komende seizoenen vast te leggen. Feyenoord zou ook interesse in de middenvelder hebben of hebben gehad, maar dat oogt gezien de mogelijkheden van PSV en ook het verwachte Europese ticket in de zomer niet erg realistisch.”

“PSV lijkt de meest logische werkgever in het komende seizoen voor Pröpper, al moeten de Eindhovense club dan nog wel overeenstemming bereiken met Brighton. PSV wil best voor Pröpper betalen, maar eerder werd al duidelijk dat dat fors minder zal moeten zijn dan 10 miljoen euro”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.