PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax-speler Devyne Rensch had bijna voor PSV gespeeld

Devyne Rensch maakt momenteel furore in het eerste team van Ajax maar in de jeugd liep hij stage bij PSV.

De NOS schrijft over de carrière van Rensch: “Rensch valt op en mag stage lopen bij PSV, maar de Eindhovense club neemt hem niet op in de jeugdopleiding. Vervolgens, als Rensch veertien is, meldt Ajax zich. Jarenlang pendelt hij met de trein op en neer van Lelystad naar Amsterdam-Zuidoost.”

Dat hij daar nu doorbreekt, noemt Rensch heel bijzonder. “Ik ben het ook helemaal niet gewend. Zoveel wedstrijden spelen op zo’n hoog tempo is pittig en vraagt veel van je lichaam.” Zijn ontwikkeling gaat “supersnel”, vindt Rensch zelf ook.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.