PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil deze zomer Van Ginkel en Propper contracteren’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil deze zomer een poging doen om de middenvelder Marco van Ginkel en Davy Propper te contracteren. Trainer Roger Schmidt stelt: “Het is plezierig om met Marco te werken. We hebben veel jonge spelers die nog moeten groeien in betrouwbaarheid in hun spel.

Van Ginkel weet precies waar het om gaat. Ik wilde hem graag de kans geven, maar ik heb hem moeten afremmen. Het heeft toch nog langer geduurd dan we hoopten voor hij toe was aan een basisplaats.”

Het contract van Van Ginkel bij Chelsea loopt af: “Deze week hoort Van Ginkel wat Chelsea wil. Bij die club is hij nog altijd contractspeler. In 2013 tekende hij in Londen, als talentje van 20 jaar dat droomde van het bestormen van de wereldtop. Maar terugkerende knieblessures, operaties en ingrepen na een bacteriële infectie hebben de droom doorkruist. De afgelopen acht jaar koos Chelsea een paar keer voor een tussentijdse verlenging van zijn contact. Zo behielden ze de transferrechten. Maar nu zijn verbintenis opnieuw afloopt, kan het zijn dat ze in Londen zeggen: we gunnen je een transfervrij vertrek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.