PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dortmund wil Madueke halen als opvolger van Sancho’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Borussia Dortmund heeft Noni Madueke op het oog om Jadon Sancho bij de club te gaan opvolgen. Naar verluidt denkt Dortmund voor vijftien tot twintig miljoen euro een deal te kunnen sluiten met de Eindhovenaren. Een schijntje gezien de aanstaande transferinkomsten.

Er gaan zelfs geruchten dat Madueke óók naar Dortmund kan vertrekken indien Sancho blijft. De Duitse topclub is financieel weliswaar flink geraakt door de coronacrisis, maar voorziet voldoende middelen om de PSV-parel naar de Bundesliga te halen.

PSV wil Madueke bij voorkeur niet verkopen deze zomer. Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International liet echter al weten dat de Engelsman wil vertrekken indien hij niet snel meer minuten gaat maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.