PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-middenvelder speelt zich in de interesse van HSV en Freiburg’

Hamburger SV, Freiburg en Sparta Praag hebben interesse getoond in Michel Sadilek. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De door PSV verhuurde middenvelder maakt een sterk seizoen door bij Slovan Liberec.

De beslissing om de 21-jarige Tsjech tijdelijk te laten gaan pakt goed uit voor PSV. Sadílek strijdt met Slovan Liberec om een Europees ticket in de Tsjechische competitie. Na de winterstop scoorde hij al vijf keer. Daarnaast was de verdedigende middenvelder met Jong Tsjechië actief op het EK O21, waar hij zich bij meerdere clubs in de kijker heeft gespeeld.

Onder meer uit Duitsland is belangstelling voor Sadílek. HSV en Freiburg volgen zijn verrichtingen en ook Slavia Praag ziet het wel zitten om met hem in zee te gaan. Volgens het ED is het desondanks nog de vraag waar Sadílek komend seizoen speelt, omdat er naar verwachting meer interesse zal komen. Hij heeft bij PSV een contract tot medio 2023.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.