PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay bereikt akkoord met FC Barcelona’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Memphis Depay heeft een akkoord weten te bereiken met FC Barcelona. Dit weet het medium RAC1 te melden. Ronald Koeman wil Memphis al bijna een jaar naar FC Barcelona halen, maar vorig jaar zomer bleek de aanvaller financieel niet haalbaar.

Deze zomer dreigde een soortgelijke conclusie door de salariseisen van de Oranje-international. Memphis zou nu een officiële doorbraak hebben gerealiseerd door akkoord te gaan met een verlaagde aanbieding.

Memphis werd onlangs al gespot tijdens een huizenjacht in Catalonië. Zijn bestemming leek daarmee al duidelijk, maar tot op heden was er nog twijfels over de haalbaarheid van deze deal. De deze zomer transfervrije aanvaller heeft dit probleem dus opgelost.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.