PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel topkandidaat bij VFL Wolfsburg’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Mocht Wolfsburg-trainer Oliver Glasner deze zomer vertrekken dan is Mark van Bommel de topkandidaat om zijn positie over te nemen. Glasner kent een zeer succesvol seizoen met zijn Wolfsburg en is nog volop in de race om Champions League-voetbal.

De oefenmeester kan rekenen op interesse van onder meer Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt. Mocht die interesse echter op niets uitlopen, dan lijkt Glasner alsnog te vertrekken uit Wolfsburg. Dit vanwege zijn slechte relatie met directeur Jörg Schmadtke.

Glasner heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 4,5 miljoen euro de overstap kan maken naar een andere club. Mocht er uiteindelijk geen club voor hem komen, dan zal Wolfsburg zijn contract af moeten kopen. Sportbuzzer en Kronen Zeitung melden dat Van Bommel nog steeds gezien wordt als een van de favorieten om na dit seizoen aan de slag te gaan in Wolfsburg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.