PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eran Zahavi ontbrak bij PSV door gewapende overval

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV won vanmiddag met 0-2 van Willem II maar deed dat zonder topsschutter Eran Zahavi. Vlak voor de aftrap van het duel keerde hij snel huiswaarts omdat zijn gezin getroffen is door een gewapende overval.

Buurtbewoners bevestigen dit nieuws aan Het Parool. De krant schrijft verder: “De politie doet geen uitspraken over de identiteit van het slachtoffer. Een woordvoerder bevestigt dat er zondagmiddag een overval heeft plaatsgevonden aan de Arenborg in Buitenveldert.”

“Er zijn veel agenten op de been en er is ook een politiehelikopter ingezet. De politie doet onderzoek en wacht een eventuele aangifte af”, aldus het medium tot slot. De vrouw van Zahavi zou vastgebonden en mishandeld zijn, in het bijzijn van de kinderen. De politie bevestigt dit geluid echter nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.