PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Georginio Wijnaldum staat open voor Bayern Munchen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Georginio Wijnaldum is aan het einde van het seizoen transfervrij op te halen bij Liverpool. En daardoor is hij een interessant doelwit voor clubs. Zo ook voor de Duitse grootmacht Bayern Munchen.

Het Duitse Sport 1 rept over belangstelling van Bayern in de Nederlander. Zijn zaakwaarnemer Humphrey Nijman reageert positief op de geruchten. “Wijnaldum is bijna transfervrij en houdt zijn opties open”, zegt hij. “Bayern is een grote club. Als zij interese hebben, mogen ze zeker bellen.”

Bayern wil het middenveld versterken, nu Javi Martinez en Corentino Tolisso gaan vertrekken. Zodoende zijn er weinig smaken over en is Wijnaldum, zeker door zijn transfervrije status, een interessante optie voor de koploper van Duitsland die dit weekend kampioen kan worden.

Volgens Sport 1 zijn Florian Neuhaus van Borussia Mönchengladbach en Eduardo Camavinga van Stade Rennes ook in beeld, maar zijn die middenvelders op dit moment te duur in de ogen van de Bayern-leiding.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.