PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona wil deze zomer toeslaan voor Donyell Malen’

FC Barcelona wil deze zomer Donyell Malen overnemen van PSV. Met dit nieuws pakt het medium El Mundo Deportivo uit.

Ronald Koeman wil een jaar na het vertrek van Luis Suárez graag alsnog een nieuwe spits aan de selectie toevoegen. Erling Braut Haaland is Plan A, maar de Noorse goalmachine van Borussia Dortmund dreigt deze zomer onhaalbaar te blijven. Ondertussen is het maar de vraag of het Mateu Alemany namens de clubleiding lukt om de per 1 juli transfervrije Memphis Depay (Olympique Lyon) te contracteren.

Het Spaanse medium schrijft dat Malen hét alternatief is voor zijn Oranje-collega. De 22-jarige spits heeft indruk gemaakt door 25 goals en negen assists te produceren in 43 wedstrijden, waar hij niet eens in absolute topvorm steekt. Koeman zou enthousiast zijn en heeft de technische leiding gevraagd om door te pakken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.