PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben nog twijfelgeval voor noordelijke derby’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het is nog niet zeker of Arjen Robben vanavond in actie kan komen als Groningen tegen Emmen speelt. De 37-jarige aanvaller en technische staf van de Groningers hakken zaterdag na de afsluitende training de knoop door of hij inzetbaar is tegen FC Emmen.

Dat vertelt trainer Danny Buijs vrijdag in zijn vooruitblik op de wedstrijd in stadion De Oude Meerdijk. “Gabriel Gudmundsson en Sam Schreck zijn er zeker niet bij. Daarnaast hebben we met Wessel Dammers een twijfelgeval. Met Arjen Robben zullen we morgen na de laatste training kijken hoe dat ervoor staat. Alle andere jongens zijn erbij”, aldus de oefenmeester.
Advertentie

Robben maakte op 11 april in de noordelijke derby tegen sc Heerenveen zijn rentree bij Groningen. Een week later liet hij de wedstrijd tegen zijn oude club PSV aan zich voorbijgaan om vervolgens een speelronde later tegen Sparta Rotterdam wel weer in actie te komen. Als invaller kreeg Robben afgelopen weekend een halfuur speeltijd. Een nederlaag tegen Sparta (1-2) wist hij niet te voorkomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.