PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV versterkt zich met VVD-politicus Klaas Dijkhoff

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV heeft zich versterkt met Klaas Dijkhoff. Hij treed toe toe tot de Raad van Commissarissen in Eindhoven.

In maart jongstleden zwaaide Dijkhoff als lid van de Tweede Kamer namens de VVD af. “Ik ben vereerd om me als commissaris voor m’n club te mogen inzetten. Als menneke was al snel duidelijk dat mijn talent niet in m’n benen zit. Toen heb ik mijn voetbaldromen verlegd van het veld naar de bestuurskamer. Ook aan de vergadertafels moet als team gepresteerd worden om de kans op succes binnen de lijnen te vergroten en ons clubgevoel en de supporters in ere te houden”, aldus Dijkhoff op de clubwebsite.

President Commissaris Robert van der Wallen vult aan: “We zijn enorm verheugd dat we de RvC weer voltallig hebben kunnen maken met onze nieuwste aanwinst Klaas Dijkhoff. Klaas behoeft eigenlijk geen introductie, maar zijn hart voor PSV, zijn ervaringen in de complexe politieke wereld en vooral zijn kracht om altijd dicht bij zichzelf te blijven, passen perfect bij de kernwaarden van PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.