‘Dortmund ziet in Noni Madueke opvolger van Jadon Sancho’

Noni Madueke is bij Borussia Dortmund één van de potentiele opvolger van Jadon Sancho. Dit weet het Duitse medium BILD te melden. De Telegraaf maakte vorige week al melding van belangstelling van zeven clubs, waaronder Dortmund. VfL Wolfsburg, RB Leipzig, LOSC, AC Milan, Atalanta Bergamo en Leicester City waren de anderen.

BILD doet er donderdag een schepje bovenop en meldt dat Madueke torenhoog op de lijst staat om Sancho te vervangen. De Duitse boulevardkrant schrijft dat Madueke vijftien miljoen euro moet kosten, maar volgens media in Nederland moet dat een stuk meer zijn.

Sancho staat er goed op bij diverse topclubs uit Europa, desondanks heeft Dortmund de vraagprijs behoorlijk laten zakken. Manchester United wilde hem afgelopen zomer hebben, maar wilde niet voldoen aan het verlangde bedrag van 120 miljoen euro. Dortmund schijnt nu genoegen te nemen met negentig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.