PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt nog altijd dat Ihattaren bijtekend’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Volgens John de Jong de technisch directeur van PSV mag Ajax zich gewoon melden voor Mohamed Ihattaren. Dit weet Voetbal International te melden. Alleen hoopt hij wel dat hij gewoon zal bijtekenen in Eindhoven.

De Jong krijgt van VI de vraag voorgelegd wat er gebeurt mocht Ajax zich officieel melden bij PSV voor Ihattaren. De technisch directeur zal zijn collega Marc Overmars niet bij voorbaat al ‘nee’ verkopen. “Iedereen mag zich bij mij melden als het bedrag goed is. Dit is de voetbalwereld, daarin kun je niets uitsluiten”, aldus De Jong.

Valentijn Driessen meldde onlangs in Veronica Inside dat PSV geen energie meer wil steken in Ihattaren en dat Ajax bij een vertrek van de middenvelder ‘zeker zal willen toeslaan’. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.