‘Joey Veerman in de belangstelling van Borussia Mönchengladbach’

Het Duitse Borussia Mönchengladbach heeft een oogje op Heerenveen-middenvelder Joey Veerman. De Volendammer wil deze zomer graag de volgende stap maken en de Friezen kunnen een transfersom goed gebruiken, waardoor een vertrek nabij lijkt. De vraag is nu welke club er daadwerkelijk met zijn handtekening vandoor gaat.

De Rheinische Post linkt Veerman aan een transfer naar Gladbach, net als AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners en twee buitenlandse spelers. “Ten opzichte van Koopmeiners zou Joey Veerman beter in het budget passen”, zo schrijft het medium. “Met zeven goals en negen assists is de 22-jarige zeer productief. Daarnaast zou Veerman, die ook aan PSV wordt gelinkt, ook op de vleugels kunnen worden ingezet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.