PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV weet al wie de vervanger van Denzel Dumfries moet worden’

De verwachting is dat Denzel Dumfries deze zomer een transfer gaat maken en als vervanger denken de EIndhovenaren aan Jordan Teze. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het ED schrijft: “Interessant wordt wat PSV komende zomer doet, waarin Dumfries waarschijnlijk wordt verkocht. Teze zou zijn plek graag willen overnemen, waardoor er ruimte komt voor een nieuwe centrale man. Door het verwachte vertrek van Timo Baumgartl (mogelijk op huurbasis) heeft PSV sowieso nog meer versterking voor de achterhoede nodig. Baumgartl lijkt de komende duels niet veel meer in actie te komen.”

Overigens voorziet de regionale krant nog een mooie zomer voor Teze: “Zelf speelt hij graag als rechtsback en zondag kreeg hij de kans om die positie – onder de ogen van bondscoach Frank de Boer – een keer in te vullen in Eindhoven. Als de keuzeheer voor het EK hem het hele seizoen heeft bekeken, kan Teze zeker een interessante speler voor hem zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.