‘Memphis Depay op huizenjacht in Barcelona’

Memphis Depay lijkt na de zomer voor Barcelona te spelen. Hij was namelijk vorige week in de stad om naar huizen te kijken. Dit weet het medium El Mundi Deportivo te melden.

Memphis prijkt dinsdag op de voorpagina van de Catalaanse sportkrant. De oud-speler van PSV en Manchester United heeft zijn zinnen gezet op een transfervrije overstap naar Barça, hoewel de aanbieding financieel minder interessant is als die van clubs als Juventus, Internazionale en Atlético Madrid. De aanwezigheid van coach Ronald Koeman speelt een belangrijke rol in zijn keuze.

Een akkoord met Barcelona is er nog niet, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Memphis al op zoek is naar een huis in de Catalaanse hoofdstad, stelt MD. De 27-jarige aanvaller bekeek verschillende huizen, waarna hij – zo discreet mogelijk – via vliegveld El Prat weer terugkeerde naar Lyon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.