‘Donyell Malen in de zomer voor recordbedrag weg bij PSV’

Het ziet ernaar uit dat PSV deze zomer een recordtransfer gaat neerzetten. Volgens de Duitse media moet Donyell Malen maar liefst 40 miljoen euro voor de Eindhovenaren gaan opleveren.

Op dit moment is Hirving Lozano nog de nieuwe nummer één met 35 miljoen euro. Het leek er lange tijd op dat PSV voor Malen genoegen zou nemen met dertig miljoen euro als transfersom, maar volgens SPORT1 aast de club uit Eindhoven dus wel degelijk op een nieuwe recordtransfer.

Het is maar de vraag of Borussia Dortmund deze transfersom gaat betalen. De club zou aan Malen denken als opvolger van Jadon Sancho, maar de Duitse topclub moet de Engelsman eerst voor honderd miljoen euro zien te slijten. Alsnog gaan er geruchten dat ‘BVB’ niet veertig miljoen wenst te betalen voor de PSV-spits.

Dortmund raakt natuurlijk ook Erling Braut Haaland mogelijk nog kwijt. Naast Malen is ook Memphis Depay (Olympique Lyon) in beeld, maar de bijna transfervrije Oranje-international zou reeds zijn doorgeschreven als haalbare optie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.