‘PSV gaat stunten op de transfermarkt door Ajax’

Ajax werd gisteren kampioen van Nederland door met 4-0 te winnen van FC Emmen. De achterstand van PSV op de Amsterdammers bedraagt veertien punten en dat kan natuurlijk niet. Daarom wil men in Eindhoven stunten op de transfermarkt.

Dat is in ieder geval wat De Telegraaf vandaag meldt: “Bij PSV kijkt men na de landstitel van Ajax en de veertien punten achterstand naar hoe dit gat te dichten volgend seizoen. De pijlen zijn in eerste instantie vooral gericht op een upgrade van het motorblok Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré.”

De krant vervolgt: “Trainer Roger Schmidt noemde Rosario en Sangaré dit seizoen meermaals van top top level, maar ondertussen kijkt hij al een maand of twee naar spelers die één van bovengenoemde twee het beste aanvult. Dat was vaak de sterke passer en tactisch goed onderlegde Olivier Boscagli. Door de schorsing van Denzel Dumfries stond de Fransman weer centraal achterin. Het is ook geen toeval dat de namen van de ervaren Davy Pröpper (29) en talentvolle Joey Veerman (22), net als spits Henk Veerman gisteren nog afwezig bij de Friezen door te hoge coronawaarden, als mogelijke versterking worden genoemd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.