PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan 20 miljoen euro vangen voor Noni Madueke’

PSV heeft met Noni Madueke een grote parel in de selectie. Er is grote interesse voor hem en dan vooral van Leicester City uit de Premier League. De nummer drie van de Premier League wil (omgerekend van ponden naar euro’s) nu al zo’n twintig miljoen voor hem betalen.”

Het ED schrijft: “PSV is bekend met de interesse, maar gelooft in de mogelijkheden van Madueke op lange termijn in Eindhoven. Maar op de korte termijn knelt het momenteel. Voor het eerst sinds zijn komst naar PSV moet het talent nu vooral op de bank plaatsnemen. In de laatste wedstrijd, tegen FC Groningen, viel hij niet eens in.”

Trainer Roger Schmidt ziet voor het restant van het seizoen en volgend seizoen voldoende perspectief voor de Engelsman. De vraag is echter of Madueke dat ook zo ziet nu grote clubs in de rij staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.