‘Mark van Bommel in beeld bij VFL Wolfsburg’

VFL Wolfsburg overweegt om Mark van Bommel aan te trekken als nieuwe trainer. Dit weet het Duitse medium BILD te melden.

Voetbal International schrijft: “Glasner doet het dit seizoen uitstekend met Wolfsburg, met de derde plaats in de Bundesliga als bewijs. Daardoor is er voor hem belangstelling van verschillende andere Duitse clubs, waaronder RB Leipzig. De nummer twee van Duitsland zoekt naar een nieuwe trainer nu Julian Nagelsmann naar Bayern München vertrekt. Ook Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen zouden de komst van Glasner zien zitten, meldt BILD.”

“Ondertussen zou bij Wolfsburg de relatie tussen Glasner en sportief directeur Jörg Schmadtke niet meer goed zijn. De trainer, die nog tot medio 2022 vastligt, zou deze zomer voor een bedrag van minder dan vijf miljoen euro kunnen vertrekken. Die vertrekclausule moet wel voor het einde van april geactiveerd worden”, zo klinkt het. “Om die reden is Van Bommel in beeld bij de club van spits Wout Weghorst. Volgens BILD werd in de herfst al het eerste contact gelegd tussen de club en de werkloze trainer, toen de verslechterde relatie tussen Glasner en Schmadtke ook in de media bekend werd. De gesprekken zouden op dit moment al in een vergevorderd stadium zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.