PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Davy Propper terughalen naar de Eredivisie’

PSV zou overwegen om Davy Propper terug te halen naar de Eredivisie. Vier jaar geleden verruilde hij Eindhoven voor een avontuur bij Brighton.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Of de Eindhovenaren hem snel kunnen aantrekken, wat nodig is om mogelijk al in juli of begin augustus in de Champions League-voorrondes goed beslagen ten ijs te komen, moet nog worden afgewacht.”

“Pröpper staat hoog op het verlanglijstje en staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een terugkeer, maar heeft nog een tweejarig contract bij de nummer 17 van de hoogste divisie in Engeland. Zijn vraagprijs zou ongeveer tien miljoen euro bedragen. Mogelijk kunnen de Eindhovenaren daar nog wel wat van afknabbelen”, aldus het ED.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.