PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘OSC Lille wil Noni Madueke overnemen van PSV’

De Franse club Lille wil Noni Madueke overnemen van PSV. De Fransen maken nog altijd een goede kans op het kampioenschap na de zege tegen concurrent Olympique Lyon deze week, en willen volgend seizoen – in tegenstelling tot in het huidige seizoen, tegen Ajax – ook in Europees verband indruk gaan maken. Daar kan de komst van Madueke zeker bij helpen.

De linkspoot staat dit seizoen na 29 optredens op 9 goals en 8 assists. PSV pikte hem in 2018 op uit Engeland. Bij Lille wordt hij gezien als een potentiële opvolger van Jonathan Ikoné/Bamba, die beiden grof gewild zijn onder Europese topclubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.