PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ongekend grote leegloop op komst bij PSV’

De verwachting is dat er deze zomer heel wat gaat gebeuren bij PSV. Zo denkt het Eindhovens Dagblad dat er wel dertien spelers kunnen gaan vertrekken.

“Ik denk dat er een man of twaalf, dertien gaat verteken deze zomer, als je alle wissels meetelt. Dan heb ik het ook over Piroe, Gutierrez, Baumgartl niet te vergeten. Rosario, Ihattaren, Malen, Dumfries…. Fein zal terug gaan, Doan, Bruma….”, somt Elfrink op in een video op de website van het ED.

Aad de Mos ziet kansen voor PSV. “Dat is een manier van doorselecteren. Je moet de goede spelers houden die het verschil kunnen maken. PSV moet er twee of drie halen die de kar trekken, die een verlengstuk zijn van de trainer en ook echt het verschil maken. Ze moeten brengen wat sommige spelers niet brengen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.