‘Leipzig, Milan en Leicester City willen Noni Madueke van PSV overnemen’

De clubs RB Leipzig, Leicester City en AC Milan houden de verrichtingen van PSV-aanvaller Noni Madueke nauwlettend in de gaten. Dit weet The Daily Mail te melden.

De negentienjarige Madueke werd in het verleden al gelinkt aan Crystal Palace, Leeds United, Bayern München en verschillende Europese topclubs, nu noemt The Daily Mail Leicester, Milan en Leipzig. In Engeland verwacht men dat Madueke ongeveer vijftien miljoen pond, omgerekend zo’n zeventien miljoen euro, moet kosten.

PSV haalde Madueke ongeveer drie jaar geleden transfervrij op uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur. De Engelsman maakte vorig seizoen zijn debuut voor PSV en de teller staat vooralsnog op 33 optredens in de hoofdmacht van PSV. Hierin wist hij negen keer te scoren en gaf hij acht assists.

De interesse van Leicester City voor Madueke komt niet uit de lucht vallen. Trainer Brendan Rodgers probeerde de aanvaller in 2018 naar Celtic te halen, waar hij op dat moment nog actief was als manager. Madueke koos echter voor een avontuur bij PSV. Milan en Leipzig worden gezien als andere kanshebbers, maar verwacht wordt dat er meerdere clubs loeren op de handtekening van de Engelsman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.