‘Jonas Svensson moet opvolger worden van Dumfries bij PSV’

Denzel Dumfries lijkt deze zomer PSV te gaan verlaten en volgens Hans Kraay Jr. kunnen ze zijn opvolger zo oppikken vanuit de Eredivisie. De Veronica Inside-analist heeft vernomen dat PSV inderdaad plannen heeft om de aanvoerder deze zomer te verkopen.

Kraay stelt dat Jonas Svensson zijn opvolger moet worden. De 28-jarige Noor is nu nog actief voor AZ, maar heeft daar een aflopend contract en heeft voor zover bekend nog geen nieuwe club gevonden.

Svensson zou dus transfervrij naar Eindhoven kunnen verkassen. Eerder dit seizoen werd zijn naam ook al genoemd in relatie tot Feyenoord, waar zijn oude trainer Arne Slot in de zomer Dick Advocaat opvolgt. AZ heeft een langer verblijf ook nog niet uit het hoofd gezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.