‘Cody Gakpo is veel doelgerichter dan Calvin Stengs’

Analist Kenneth Perez vindt dat Cody Gakpo meer laat zien dan Calvin Stengs. Hij snapt dan ook niet waarom hij nooit is geselecteerd voor het Nederlands Elftal.

De Boer: “Ik vind hem fysiek beter ogen dan Stengs, honderd procent. Hoe hij beweegt, de duels aangaat. Hij is explosiever, al heeft Stengs wel een goede snelheid als je hem ziet sprinten. Stengs verliest altijd de duels met een tegenstander als de bal tussen hen komt.

Ook Perez is van mening dat het talent van PSV beter presteert dan Stengs. ”Gakpo is veel doelgerichter en speelt bij een topclub; dat vind ik ook wel een verschil. Ik kan het moeilijk rijmen dat hij nooit bij Oranje heeft gezeten.” Perez voegt er echter wel aan toe: ”Wat Stengs voor heeft op Gakpo, is dat hij uit het niets iets supergeniaals kan doen in een wedstrijd.” De voormalig PSV’er vindt alleen dat dat er te weinig uitkomt bij Stengs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.