‘Joel Drommel past beter bij PSV dan bij Ajax’

Joel Drommel verruilt FC Twente deze zomer voor een dienstverband bij PSV. Volgens trainer Fred Rutten heeft hij hiermee de juiste beslissing gemaakt.

“Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik zie wel een beetje gelijkenissen en parallellen met Sander Boschker en dan denk ik dat hij beter bij PSV past dan bij Ajax”, vertelt Rutten in Tukkerproat. “Dat is een gevoel, maar dat is niet berust op feiten. Ik heb zelf ook in Eindhoven gewerkt acht jaar lang. Bij Twente mag op dit moment alles, mag je ook fouten maken.”

“In Eindhoven mag je geen fouten maken, maar in Amsterdam helemáál niet. En daar zit wel een heel groot verschil in. Ajax is triple A en PSV is dubbel A”, vervolgt Rutten. “Amsterdam’ is financieel zo ver weg gelopen van alle clubs en ook van PSV, maar PSV probeert nu het gat te dichten door een enorme injectie te doen in het team zelf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.