PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arne Slot moet Adam Maher naar Feyenoord halen’

Feyenoord gaat zich komende zomer versterken met een aantal nieuwe spelers. En volgens Jan Joost van Gangelen zou Adam Maher wellicht een leuke versterking zijn voor de Rotterdammers.

Na zijn mislukte PSV-periode ziet de ESPN-presentator de middenvelder weer opbloeien. “Bij PSV is hij eigenlijk geen seconde gelukkig geweest”, stelt Van Gangelen. “Ik wil hem helemaal niet wegjagen bij FC Utrecht, want die hebben ook recht op een goede speler, maar Feyenoord kan hem er wel heel goed bij hebben met Arne Slot.”

Analist Marciano Vink kan zich daar goed in vinden. “Die positie op het middenveld is bij Feyenoord een beetje onderbezet. Je ziet bij hem dat hij een bepaalde macht heeft. Hij raakt nooit in paniek. Hij zoekt altijd de voetballende oplossing en negen van de tien keer komt hij er ook uit. Als je iets in je hoofd hebt en dat komt eruit, dat is macht. Dat straalt hij nu gewoon uit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.