‘PSV volgt Ajax en gaat opzoek naar extra technische versterking’

PSV wil in navolging van Ajax ook opzoek gaan naar technische versterking. Ajax vond in Gerry Hamstra iemand die naast Marc Overmars gaat werken en PSV wil iemand hebben die John de Jong gaat assisteren. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het ED schrijft: “Huidig technisch directeur John de Jong moet voor die situatie de puzzel voor de selectie voor seizoen 2021-2022 razendsnel leggen. De club wil met hem door en stelt net als Ajax – dat inmiddels Gerry Hamstra benoemde – op korte termijn een rechterhand voor de voetbaldirecteur aan, die onder verantwoordelijkheid van De Jong zelf gaat functioneren.”

“Wie dat wordt, is nog niet bekend. Met de nieuwe functionaris aan boord heeft De Jong meer tijd voor de A-selectie, terwijl zijn collega bijvoorbeeld aandacht kan geven aan het aantrekken van jonge spelers en het bekijken van hun contractuele mogelijkheden bij PSV. Ook hoofd opleidingen Ernest Faber speelt daarbij uiteraard een belangrijke rol”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.