‘Memphis gaat akkoord met lager salaris bij FC Barcelona’

Het ziet ernaar uit dat Memphis Depay na de zomer voor FC Barcelona speelt. Volgens Radio Catalunya zijn beide partijen namelijk in onderhandeling.

Ronald Koeman, trainer van FC Barcelona, zou graag zien dat de aanvaller naar Spanje komt. Bij het Nederlands elftal werkte het tweetal ook al samen. Memphis zelf ziet een stap naar de topclub ook wel zitten. Het management van de 27-jarige zou al een gesprek hebben gehad met Mateu Alemany, aangesteld als directeur voetbalzaken van de Catalanen.

Afgelopen zomer wilde Koeman de aanvaller van Olympique Lyon ook al naar FC Barcelona halen. Toen gooide de slechte financiële situatie roet in het eten. Memphis is nu transfervrij en lijkt genoegen te nemen met lager salaris dan vooraf was beloofd. Er is nog geen handtekening gezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.