‘Donyell Malen gaat deze zomer een toptransfer maken’

De kans is groot dat zaakwaarnemer Mino Raiola deze zomer zijn client Donyell Malen nar het buitenland gaat brengen. AC Milan polste onlangs al naar hem, maar volgens het Italiaanse Calciomercato staat de nummer twee van de Serie A met lege handen. De spelersmakelaar heeft namelijk een andere route voor ogen.

Raiola verwacht Erling Braut Haaland deze zomer naar een Europese topclub te loodsen. Borussia Dortmund moet in dat geval op zoek naar een nieuwe spits en Malen is nadrukkelijk naar voren geduwd voor deze vacature. Zelfs zodanig dat Raiola inmiddels de optie Milan zou doorstrepen.

Malen moet zo’n dertig miljoen euro kosten. Haaland moet een veelvoud daarvan opbrengen, waardoor ‘BVB’ alleen nog maar de Noor hoeft te verkopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.