PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax wil toeslaan voor Mohamed Ihattaren’

PSV wil naar verluidt geen energie meer steken in Mohamed Ihatarren en dus is volgens journalist Valentijn Driessen de kans groot dat hij deze zomer zal gaan vertrekken uit Eindhoven.

“Ik heb gehoord dat ze de handen van hem hebben afgetrokken. Dat het over is”, zei Driessen vrijdag al bij Veronica Inside. “Vorig jaar was hij onder Mark van Bommel nog de grote revelatie, de man van dertig of veertig miljoen. Een jaar later met Roger Schmidt is het over”, sprak hij.

Via de kanalen van De Telegraaf heeft Driessen nogmaals aangegeven dat Ihattaren geen toekomst meer heeft bij PSV, waar zijn contract nog wel doorloopt. “Een vertrek voor enkele miljoenen ligt dus voor de hand”, zei Driessen. “En Ajax zal zeker willen toeslaan.” Hij voegt verder nog toe dat PSV hem liever ‘kwijt dan rijk is’. Ajax werd al vaker in verband gebracht met de aanvallende middenvelder.

De negentienjarige middenvelder kwam dit seizoen in 21 Eredivisie-wedstrijden in actie voor PSV. Hij maakte in totaal slechts 1069 minuten, waarin hij drie keer scoorde. Vorig seizoen bleef de teller ook steken op drie doelpunten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.