OFFICEEL: PSV contracteert Joel Drommel

PSV heeft doelman Joel Drommel definitief overgenomen van FC Twente. Dit hebben beide clubs vandaag bekendgemaakt via hun digitale huis.

Hij tekent voor vijf jaar en kost PSV precies 3,5 miljoen euro. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Drommel is vandaag zonder al te veel toeters en bellen gepresenteerd, omdat FC Twente en PSV de competitie nog moeten uitspelen. Eerder pakte FC Twente ook niet al te groots uit toen Lars Unnerstall de omgekeerde weg bewandelde en in Enschede voor vier seizoenen tekende.”

“PSV betaalt 3,5 miljoen euro voor de keeper en heeft geen enkele prestatiebonus afgesproken. Daarmee is er voor alle partijen direct duidelijkheid wat hij kost. Meestal worden voor dit soort situaties ook allerlei variabele clausules afgesproken, maar dit keer dus niet”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.