‘Mario Gotze heeft opvallende boodschap voor PSV’

Onlangs kwam naar buiten dat Mario Gotze na de zomer PSV wellicht zou gaan verlaten. Maar zelf spreekt hij deze ambitie niet uit.

Volgens Götze zijn de voorgestelde verwachtingen in werkelijkheid ‘misschien zelfs nog wel iets beter’. Aan De PSV Supporter vertelt hij: “Het familiaire spreekt mij heel erg aan binnen deze club. PSV maakte voor mijn komst al een ontzettend professionele indruk en ook het beeld dat Roger Schmidt schetste van de club, de Herdgang, is in het echt nog beter dan ik al dacht.”

Daar voegt de 28-jarige middenvelder aan toe: “Het is echt genieten hier, we hebben een hele talentvolle groep waar we de komende jaren echt nog mee door kunnen bouwen aan dat uiteindelijke einddoel: de landstitel winnen, maar ook zeker Europees aanzienlijk verder te komen dan dit seizoen.”

“Ja mijn contract loopt na volgend seizoen af, maar dat wil absoluut niet zeggen dat een langer verblijf ondenkbaar is. Ik heb het ook niet verbonden aan het lot van Roger Schmidt, die eveneens een nog één jaar doorlopend contract heeft. Als de huidige situatie in de wereld me iets geleerd heeft, is het dat je gewoon niet te ver vooruit moet kijken. Vandaar de contractduur van twee jaar”, aldus Götze, die PSV ‘erg prettig’ noemt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.