‘Mohamed Ihattaren is niet meer houdbaar bij PSV’

Mart van den Heuvel voormalig teammanager van PSV denkt dat Mohamed Ihattaren na de zomer niet meer in Eindhoven speelt. “Ik heb echt een zwak voor Mootje”, aldus Van den Heuvel. “Niet voor zijn gedrag, want dat kan hij gewoon niet maken. Het is zo jammer dat we van zo’n jongen zo weinig hebben gezien, want hij kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Ik hoop echt dat hij blijft, maar dat gaat niet. Hij heeft zo veel mensen tegen het hoofd gestoten. Van John de Jong tot aan de trainer, hij is niet meer houdbaar. Of hij moet het licht zien.”

Volgens de inmiddels gestopte teammanager is het gedrag van Ihattaren niet iets van alleen de laatste tijd. “Op zijn dertiende, veertiende was hij bij PSV ook al heel moeilijk. Hij was altijd al anders dan anderen. Je moet hem vergelijken met Bazoer, op die lijn”, zo geeft hij aan. “Ik zou het jammer vinden als hij zou vertrekken, want van de voetballer Ihattaren kunnen we echt genieten, maar ik weet niet of hij blijft.”

Van den Heuvel heeft ook regelmatig met Ihattaren gepraat. “Ik kan hem alleen niet raken. Er zijn echt jongens die veel met hem praten, maar ze kunnen hem maar niet raken. Op moment als hij een keer niet speelt zakt hij direct weer naar beneden. Het is gewoon zonde dat we hem niet kunnen pakken. Wie we er ook opzetten, het maakt niet uit. We krijgen hem niet te pakken”, zegt hij daarover. “Rosario is veel met hem bezig, Dumfries is veel met hem bezig. Dat gaat even goed en dan is het weer weg. Ik vind het jammer als het niks zou worden, maar die kans zit er wel in als hij dit gedrag blijft doen en zo zijn mening blijft houden. Hij vindt dat hij wordt teleurgesteld omdat hij een keer niet speelt. Als hij in een grote competitie komt wordt het veel meer en hoor je niks meer. Hij zal echt moeten verbeteren, want anders gaat hij het niet halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.