PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV betaalt hogere transfersom voor Drommel dan gedacht’

Joel Drommel staat na de zomer onder contract bij PSV. Zelf was de sluitpost al een maand rond maar de clubs kwamen er niet uit.

In de voorbije dagen werd een transfersom van zo’n drieënhalf miljoen euro genoemd, maar weet Tijmen van Wissing: “Het gaat aan het einde van de week allemaal bekend gemaakt worden. Dat bedrag waar ze op gaan uitkomen deze week is tussen de vier en vierenhalf miljoen. Drommel heeft zijn hele gage laten schieten en is dus echt ten onrechte weggezet als geldwolf.”

Jan van Staa laat in De Oosttribune weten dat hij hoopt dat Drommel zijn transfer snel te pakken heeft. Op de vraag of Twente dit geld gaat gebruiken om de schulden af te lossen is Van Wissing duidelijk: “Nee, dat hoeft nog niet hoor. Niet voor 2023.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.