‘Mohamed Ihattaren onderweg naar de uitgang bij PSV’

Mohamed Ihattaren speelde dit weekend geen minuut voor PSV dat met 0-2 wist te winnen van VVV. Met een éénjarig contract lijkt de dribbelaar dan ook onderweg naar de uitgang in Eindhoven.

De Telegraaf schrijft in een analyse: “Mohamed Ihattaren? Hij speelde na zijn schot in de kruising tegen Heracles Almelo vorige week geen minuut en lijkt op weg naar de uitgang van het Philips Stadion.”

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Ihattaren wél ligt. Ajax-watcher Mike Verweij voorspelde in de voetbalpodcast van De Telegraaf een poging uit Amsterdam, maar vorige week konden we ook lezen dat AS Roma in de race zou zijn.

Timo Baumgartl en Bayern München-huurling Adrian Fein lijken evenmin toekomst meer te hebben in Eindhoven. Dat geldt niet voor de van Chelsea gehuurde Marco van Ginkel, die in Venlo weer speeltijd kreeg en in aanmerking komt voor een langer verblijf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.